“Scrie ca Radu F. Otrava” Day

“Acum cateva zile am primit un mesaj pe blog despre o poveste de iubire adevarata, genul care iti face sufletul sa tremure ca gelatina, genul de poveste pe care o vad tot mai rar in societatea noastra prea grabita sa mai iubeasca frumos si calm, ca puful unei papadii atunci cand il sufla vantul si se lasa dus pe culmi despre care nu stia ca exista.

Am inceput sa ma gandesc, dupa ce am citit mesajul, ca e misto cand vezi oameni care inca au timp sa iubeasca pe bune, asa cum iti iubesc eu zambetul amortit in fiecare dimineata cand iti simt caldura trupului tau golas, la pieptul meu. Dar nu multa lume mai stie sa aprecieze un zambet intr-o dimineata cand soarele iti intra in pat, prin fereastra usor crapata.

De ce suntem prea ocupati cu lucruri superficiale si triviale, cu statul pe Facebook sau uitatul la seriale? De ce nu ne mai putem trai iubirile sincer si pur, ca doi adolescenti pierduti in ploaie?

Hai sa ne dam mai mult timp, sa facem toate lucrurile banale pe care le fac indragostitii, o cafea dimineata, o ciorba la pranz.. stii tu la ce ma refer – micile bucurii ale existentei noastre pasagere.”

E prima initiativa de acest gen care m-a “inspirat”… nu stiu daca mi-a iesit, dar m-am amuzat.

Alte articole dedicate “Scrie ca Radu F. Otrava” Day gasiti aici, aici, aici, aici, aici si aici. De departe cel mai savuros este aici

Advertisements

7 thoughts on ““Scrie ca Radu F. Otrava” Day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s